Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002554

Montis Edge zitcombinatie

De Montis Edge zitcombinatie oogt als een stevige schil die de zachte kussens en comfortabele zit van de bank bijeenhoudt. Een klein grafisch contrast tussen de strakke vormgeving en de kussens laten het design bovendien leven. Het zitvlak is zowel comfortabel als heerlijk informeel. U kunt zelfs bepalen of u horizontaal of verticaal van dit comfort geniet.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 7.950 Normale prijs € 13.253
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Edge zitcombinatie oogt als een stevige schil die de zachte kussens en comfortabele zit van de bank bijeenhoudt. Een klein grafisch contrast tussen de strakke vormgeving en de kussens laten het design bovendien leven. Het zitvlak is zowel comfortabel als heerlijk informeel. U kunt zelfs bepalen of u horizontaal of verticaal van dit comfort geniet. Ter bevordering van het comfort is de zitting ook gevuld met een mix van 4 soorten HR-/ en koudschuimen. Hij is bekleed in de ledersoort Alpaca Vulkaan. Hij lijkt haast te zweven, maar hij staat toch echt op pootjes. Deze zijn namelijk uitgevoerd in eikenhout Carbon. Het leder geeft hem een hele stoere boost. De nonchalante grote vlakken maken hem juist weer zacht. Hij heeft een royaal formaat van 275cm x 160cm.


Design: Geert Koster

Montis Edge zitcombinatie samengevat:

  • Chaise longue links - 2-zits 1 arm rechts
  • Uitvoering bekleding: ledersoort Alpaca Vulkaan
  • Uitvoering onderstel: eiken Carbon
  • Afmetingen: 275cm x 160cm

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag