Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012491

Montis Enzo draaifauteuil

Verkocht

De Montis Enzo fauteuil heeft een zeer gestroomlijnd design. Met een verminderde dikte van de romp wordt bovendien een visuele lichtheid gecreëerd. De zachte binnenkant nodigt namelijk uit om te relaxen. Enzo heeft een vrij ingetogen karakter wat hem juist siert. Daarnaast heeft hij ook een heerlijk comfort. Zo is de zitting gevuld met hoogwaardig HR-schuim wat goed ondersteund.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Enzo fauteuil heeft een zeer gestroomlijnd design. Met een verminderde dikte van de romp wordt bovendien een visuele lichtheid gecreëerd. De zachte binnenkant nodigt namelijk uit om te relaxen. Enzo heeft een vrij ingetogen karakter wat hem juist siert. Daarnaast heeft hij ook een heerlijk comfort. Zo is de zitting gevuld met hoogwaardig HR-schuim wat goed ondersteund. De rugleuning is gevuld met een zachter, meeverende soort HR-schuim. Ook is de rugleuning hoger. Dit zorgt dat u ten alle tijden goed wordt ondersteund. Door al zijn eigenschappen kan Enzo zich prima vinden in diverse interieursferen. Hij is uitgevoerd in de stofsoort Harald 2-982. Verder staat hij op een bronzen draaivoet. Ten slotte heeft hij een compact formaat van 76cm x 91cm x 97cm.


Design: Geert Koster

Montis Enzo draaifauteuil samengevat:

  • Uitvoering bekleding: stofsoort Harald 2-982
  • Uitvoering onderstel: bronzen draaivoet
  • Afmetingen: 76cm x 91cm x 97cm

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag