Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012496

Montis Enzo fauteuil

Verkocht

De Montis Enzo fauteuil is een ingetogen fauteuil die u uitnodigt om te relaxen. Deze ingetogen vormgeving is wat de fauteuil zijn charme geeft. De zachte zitting maakt hem vriendelijk waardoor u niet anders kunt dan plaatsnemen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Enzo fauteuil is een ingetogen fauteuil die u uitnodigt om te relaxen. Deze ingetogen vormgeving is wat de fauteuil zijn charme geeft. De zachte zitting maakt hem vriendelijk waardoor u niet anders kunt dan plaatsnemen. Tevens creëert de verminderde dikte van de romp een gave visuele lichtheid. Daarom vind hij zijn plaats in diverse interieursferen. Naast zijn fraaie uiterlijk heeft Enzo ook een zeer comfortabel innerlijk. Zowel de zitting als de rug zijn gevuld met hoogwaardig HR-schuim. Ook is de rug hoger wat zorgt voor perfecte ondersteuning. Voor een extra ontspannen houding neemt u de stijlvolle bijpassende pouf in gebruik. Hij is bekleed in de ledersoort Santos Kastanje. Hij staat op een 4-teens draaivoet uitgevoerd in eiken Carbon. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 76cm x 91cm x 97cm.


Design: Niels Bendtsen

Montis Enzo fauteuil samengevat:

  • Uitvoering bekleding: ledersoort Santos Kastanje
  • Uitvoering onderstel: eiken Carbon
  • Afmetingen: 76cm x 91cm x 97cm
  • Inclusief bijpassende pouf

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag