Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012492

Montis Felix fauteuil

Verkocht

De Montis Felix fauteuil wordt ook wel de oorfauteuil van Montis genoemd. Dit is dé ultieme relaxfauteuil die zorgt voor een optimaal comfort. Dit komt niet alleen door de hoogwaardig gevulde zitting, maar ook door zijn hoge rug en oren aan de zijkanten. Deze bieden u juist meer privacy. Vandaar dat hij ook een akoestische fauteuil genoemd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Felix fauteuil wordt ook wel de oorfauteuil van Montis genoemd. Dit is dé ultieme relaxfauteuil die zorgt voor een optimaal comfort. Dit komt niet alleen door de hoogwaardig gevulde zitting, maar ook door zijn hoge rug en oren aan de zijkanten. Deze bieden u juist meer privacy. Vandaar dat hij ook een akoestische fauteuil genoemd. Daarom is hij zeer geschikt voor drukkere ruimtes. Echter bezit Felix de klassieke basiskenmerken: geborgenheid, comfort en respect. Dit alles is vertaald naar een eigenzinnige vormgeving. Verder is hij uitgevoerd in de stoere ledersoort Alpaca Natural. Zijn poten zijn uitgevoerd in eiken in wit olie. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van 79cm x 87cm x 108cm.


Design: Gijs Papavoine

Montis Felix fauteuil samengevat:

  • Uitvoering bekleding: ledersoort Alpaca Natural
  • Uitvoering onderstel: eiken in wit olie
  • Afmetingen: 79cm x 87cm x 108cm

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag