Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211513

Montis Geraldine eetkamerstoel

De Montis Geraldine eetkamerstoel is de eerste dochter van de Chaplin familie. Net zoals de rest van de Chaplin familie, is de Geraldine compact, chic en comfortabel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 910
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Geraldine; een echte klassieker van Montis. Herkenbaar? Dat klopt! De Geraldine is een dochter ontwerp van de klassiekers Chaplin en Charly. Het verschil zit hem in de maatvoering en de lagere rugleuning. De lagere rugleuning maakt de uitstraling van de Geraldine wat meer uitnodigend en zacht ten opzichte van de hoge en statige rug van de Chaplin. Hierdoor is de Geraldine een welkome variatie die zich beter laat toepassen in de wat kleinere woonruimten. De Montis Geraldine heeft verder dezelfde kenmerken als zijn voorganger. Comfortabele zitting, een goed ondersteunende rugleuning en natuurlijk de afneembare stoffering. Ook bij de Geraldine is de stoffering voorzien van ritsen en afneembaar. Kortom; alle voordelen van de Chaplin, maar met een compacter voorkomen en daardoor in nog meer verschillende ruimten uitstekend toe te passen. Design: Gerard van den Berg, 1983

Montis Geraldine eetkamerstoel samengevat:

 • De eerste dochter van de Chaplin familie
 • Uitvoering: ledersoort Habana Zwart
 • Onderstel: Bureau met zachte wielen
 • Afmetingen: 60cm x 60cm x 100cm

 • Over Montis

  Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag