Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211416

Montis Spica eetkamerstoel

De Montis Spica eetkamerstoel is sinds 1991 één van de meest gevierde stoelen uit de collectie van Montis. Het design wordt immers gekenmerkt door zijn zwierende lijnen. Deze sierlijke lijnen in combinatie met de smalle poten maakt Spica namelijk zo geliefd bij het publiek.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 520
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Spica eetkamerstoel is sinds 1991 één van de meest gevierde stoelen uit de collectie van Montis. Het design wordt immers gekenmerkt door zijn zwierende lijnen. Deze sierlijke lijnen in combinatie met de smalle poten maakt Spica namelijk zo geliefd bij het publiek. Naast de speelse vormgeving biedt hij ook het heerlijk kenmerkende comfort. De zitting is namelijk gevuld met polyurethaan vormschuim. Hij is bekleed in de ledersoort Rancho Negro. De poten zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat metaal met zwarte kunststof doppen. Spica heeft een mooi formaat van 50cm x 59cm x 88cm.


Design: Gijs Papavoine

Montis Spica eetkamerstoel samengevat:

  • Meeste gevierde stoel van Montis
  • Uitvoering: ledersoort Rancho Negro
  • Onderstel: zwart gepoedercoat metaal
  • Afmetingen: 50cm x 59cm x 88cm

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag