Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Design On Stock Aikon Lounge

Onze Showroom

Onze collectie bestaat uit met name Nederlandse merken, het beste Dutch Design

Topmerken

In onze sfeervolle showroom vindt u een collectie design meubels die uniek is voor de regio Arnhem, Doetinchem en Nijmegen. Twee verdiepingen met de mooiste meubelen van diverse topmerken. We hebben een ruim aanbod aan meubelen van Leolux, Bert Plantagie en Design on Stock.
Verder bevat onze collectie onder meer designklassiekers van Artifort en Gelderland, jong design van Pode en Hay en de herkenbare meubelen van Harvink en Arco.

Dutch Design

Onze collectie bestaat uit met name Nederlandse merken, het beste Dutch Design dus. Deze merken van vaderlandse bodem hebben we aangevuld met enkele exclusieve buitenlandse merken, waaronder het Italiaanse Lago.

Gilsing Wonen showroom in Zevenaar
Gilsing Wonen Showroom boven

Uitgebreide collectie

U krijgt bij ons volop de gelegenheid om de meubels 'uit te proberen'. Ervaar het hoge zitcomfort van onze design banken, fauteuils en stoelen. Of u nu op zoek bent naar een bank waarin u heerlijk kunt wegzakken of naar een fauteuil met een stevige, actieve zit: u vindt bij ons ongetwijfeld iets van uw gading. Neem ook eens plaats aan onze stijlvolle tafels. Wij hebben eetkamertafels in bijna elke denkbare maat en materiaal. Bekijk verder ons aanbod mooie én praktische kasten, bijvoorbeeld de stijlvolle kastencollecties van Castelijn en Karat. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor sfeervolle design lampen, vloerkleden en woonaccessoires. Daarbij kunnen we u desgewenst voorzien van een doordacht interieuradvies en nemen we uitgebreid de tijd om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 

Service, advies en ontwerp

Ook organiseert Gilsing Wonen verschillende evenementen en kunt u bij ons rekenen op deskundig interieurontwerp door enthousiast personeel en op de beste service.

Kortom, Gilsing Wonen is verrassend onderscheidend. Kom eens langs om dit te ervaren. Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel!

Gilsing Wonen Showroom