Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LPAS0001

Pastoe Amsterdammer Kast

Kast Amsterdammer van Pastoe is een echte designklassieker en maakt al 35 jaar onafgebroken deel uit van de Pastoe-catalogus. Karakteristiek voor dit meubel zijn het geribbelde schuifluik en de ronde top.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.240
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Kast Amsterdammer van Pastoe is een echte designklassieker en maakt al 35 jaar onafgebroken deel uit van de Pastoe-catalogus. Karakteristiek voor dit meubel zijn het geribbelde schuifluik en de ronde top. De ribbels van het luik zitten op vingerdikte van elkaar, waardoor er op elke hoogte een handvat zit. Kast Pastoe Amsterdammer biedt dus een perfecte combinatie van uiterlijk en functionaliteit.

Design: Aldo van den Nieuwelaar

Pastoe Amsterdammer Kast samengevat:

  • Verkrijgbaar in diverse hoogte-, breedte- en dieptematen

Over Pastoe

Aandacht voor ambachtelijke kwaliteit is zeer karakteristiek voor het Utrechtse Pastoe. De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit hem in de eenvoud en pure vormgeving. Al sinds 1948 staat Pastoe voor flexibele opbergsystemen die de consument zelf naar wens kan samenstellen. Dit is nog steeds typerend voor het merk. De collectie moet in elke situatie passend zijn, 'passe partout' dus. Dit principe is verwerkt in de merknaam.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!