Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LPAS0008

Pastoe Vision Elements kast

Kastensysteem Vision Elements van Pastoe is een uitbreiding van Pastoe Vision. De onderdelen van beide series kunnen dan ook goed gecombineerd worden. De rompen van Vision Elements worden opgebouwd uit doorlopende bladen (die om meerdere rompen doorlopen), waardoor een rustig beeld ontstaat.

Vanaf prijs gebaseerd op combination VE29

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.800
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Kastensysteem Vision Elements van Pastoe is een uitbreiding van Pastoe Vision. De onderdelen van beide series kunnen dan ook goed gecombineerd worden. De rompen van Vision Elements worden opgebouwd uit doorlopende bladen (die om meerdere rompen doorlopen), waardoor een rustig beeld ontstaat. U heeft vele variatiemogelijkheden in compositie, vorm en kleur. De rompen kunnen worden geplaatst op metalen frames, plinten of hangend aan de wand. De fronten zijn greeploos en openen door middel van een druksysteem.

Design: Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Vanaf prijs gebaseerd op combination VE29

Pastoe Vision Elements kast samengevat:

  • Rompen kunnen geplaatst worden op metalen frames, plinten of hangend aan de wand
  • Rompen en fronten worden uitgevoerd in basis-/glanslak of fineer

Over Pastoe

Aandacht voor ambachtelijke kwaliteit is zeer karakteristiek voor het Utrechtse Pastoe. De kracht van de eigentijdse Pastoe kasten zit hem in de eenvoud en pure vormgeving. Al sinds 1948 staat Pastoe voor flexibele opbergsystemen die de consument zelf naar wens kan samenstellen. Dit is nog steeds typerend voor het merk. De collectie moet in elke situatie passend zijn, 'passe partout' dus. Dit principe is verwerkt in de merknaam.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!