Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LPEC0003

Perletta Carpets Lab 'Gravel' Karpet

Het Perletta Carpets Gravel karpet is een fraai design uit de 'Lab' Collectie van Perletta. De collectie speelt in op de trends van morgen met vernieuwende designs en structuren.

prijs per m2

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 320
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Het Perletta Carpets Gravel vloerkleed is een fraai design uit de 'Lab' Collectie van Perletta. De collectie speelt in op de trends van morgen met vernieuwende designs en structuren. De zwarte draad die de structuur vormt geeft het vloerkleed een moderne uitstraling. Het Gravel vloerkleed is gewoven met 100% Nieuw-Zeelandse wol met een jute kern. De vloerkleden worden op traditionele wijze met de hand vervaardigd in Marokko. Wol is van nature vuil afstotend en houdt goed de warmte vast. Het Perletta Gravel vloerkleed is nieuw verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren en kan op maat besteld worden. Bijzonder is het gebruik van 100% duurzame scheerwol en dat het karpet tweezijdig te gebruiken is, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Een prachtig en duurzaam vloerkleed met een eigen karakter welke zich gemakkelijk in ieder interieur laat plaatsen. Design: Perletta Carpets

prijs per m2

Perletta Carpets Lab 'Gravel' Karpet samengevat:

  • 100% duurzame scheerwol
  • Verschillende maatopties beschikbaar
  • Beschikbaar in 22 verschillende kleuren
  • Tweezijdig te gebruiken
  • Leverbaar op maat.

Over Perletta Carpets

Perletta Carpets is al 25 jaar ervaren in het fabriceren van handgeweven vloerkleden. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in handgeweven wollen vloerkleden. Deze specialisatie en het gebruik van 100% zuivere scheerwol maakt dat de gemaakte kleden van ongekend hoge kwaliteit zijn. Een van de kenmerken van Perletta is de snelle levertermijn van maatwerk karpetten.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!