Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LPOD0009

Pode Edit bank

De Pode Edit valt op door zijn moderne en stoere ontwerp. De Pode Edit de bank kent een kleurrijk, jong design en een licht verende zitting. Deze moderne design bank kunt u aan uw smaak aanpassen waardoor u de Pode Edit creëert zoals u hem in gedachten had.

Designer: Jet Dircks

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.095
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Edit bank. Een moderne verschijning met een strakke vormgeving die tot de verbeelding spreekt. De slanke poten dragen de bank boven de grond voor een ruimtelijk effect. Dat modern design niet altijd hard hoeft te zitten bewijst de Edit. De zitting is voorzien van duurzame vering wat een zeer aangenaam zitcomfort oplevert. Ontwerper Jet Dircks heeft met de Pode Edit een prachtig design gemaakt met oog voor detail. Zo is de bank fraai afgewerkt met biezen in plaats van standaard stiknaden. Ook de vouw bij de armleuningen zorgen voor een uniek beeld. Doordat de armleuningen naar binnen toe hellen zijn deze zeer geschikt om comfortabel op de leunen en te loungen. Bekijkt u ook eens de andere mogelijkheden binnen de Pode Edit collectie om uw zithoek compleet te maken, zo is er een onder andere en mooie bijpassende pouf verkrijgbaar. Designer: Jet Dircks

Pode Edit bank samengevat:

  • Leverbaar als loveseat, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank en poef
  • Ook leverbaar als hoekbank Insert
  • Keuze uit twee verschillende voetjes (Basiq of Needle), beide in aluminium of gelakt
  • Voetjes in twee hoogtes (standaard of +2 cm)
  • Bekleding in leer Fusion en alle Pode stoffen
  • Bies mogelijk in afwijkende kleuren en materialen
  • Vanaf prijs gebaseerd op de 2,5-zits bank

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die men gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag