Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LPOD0010

Pode Fold Bank

De Pode Fold bank van Roderick Vos. Pure eenvoud en minimalistisch design. De vouen in de hoofdsteun geeft de bank een geheel eigen uitsraling. Een stoere en robuuste familiebank. Het zitcomfort is zeer goed mede door de dikke kussens en zachte armsteunen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.575
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Fold bank; pure eenvoud met een minimalistisch design. De naam Fold komt niet zomaar uit de luchtvallen. De stoffering wordt namelijk zoveel mogelijk gevouwen. Als gevolg hiervan zijn alleen op de absoluut noodzakelijke plekken stiknaden gebruikt in de stoffering. Dit geeft een zeer karakteristiek en rustig beeld waarbij de krachtige vormen beter naar voren komen. De Pode Fold bank is bol aan de binnenzijde, hetgeen zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De zittingen zijn dikker en de armsteunen breed om heerlijk te loungen. Roderick Vos heeft met de Fold een stoere en robuuste bank ontworpen. Een echte familiebank. Door alleen de beste materialen te gebruiken bent u verzekerd van een bank van topkwaliteit waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven. Bekijkt u ook eens de overige opties uit de Pode Fold serie; er zijn zeer veel mogelijkheden om uw zithoek totaal op uw wensen af te stemmen. Design: Roderick Vos, 2016

Pode Fold Bank samengevat:

  • Uitgebreid programma inclusief modulaire elementen
  • Stoffering: verschillende stof- en ledersoorten
  • Poten standaard aluminium gepolijst, optioneel lak of epoxy
  • Optioneel: +2cm zithoogte
  • Vanaf prijs is gebaseerd op de 2,5-zits bank

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die men gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!