Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80100920

Pode Gloss salontafel

De Pode Gloss salontafel is een design met een unieke vingerafdruk van de natuur. Het tafelblad heeft namelijk een unieke houtstructuur. Dit maakt Gloss tot een juweeltje.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
€ 1.025
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Gloss salontafel is een design met een unieke vingerafdruk van de natuur. Het tafelblad heeft namelijk een unieke houtstructuur. Dit maakt Gloss tot een juweeltje. Het blad heeft bovendien de stijlvolle kleur Mahogany. Deze is afgewerkt met een ijzersterke epoxyhars. Dit vergroot tevens de natuurlijke houtnerf. Ook geeft het warmte, glans een diepte. Het onderstel is daarentegen uitgevoerd in lak Epoxy E2500 Taupe. Dit kleurenpalet geeft hem een klassieke uitstraling. Ten slotte heeft hij nog een mooi formaat van ø80cm x 32cm.


Design: Roderick Vos

Pode Gloss salontafel samengevat:

  • Uitvoering: Mahogany
  • Onderstel: lak Epoxy E2500 Taupe
  • Afmeting: ø80cm x 32cm

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die met gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag