Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012452

Pode Tibia fauteuil

De Pode Tibia valt op doordat hij een erg minimalistische uitstraling heeft met bijzondere details. Tibia heeft een zorgvuldig vormgegeven zitkuip die uitstekend comfort biedt.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 925 Normale prijs € 1.325
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Tibia fauteuil is het eerste ontwerp dat het Duitse ontwerpbureau Formstelle voor Pode heeft gemaakt. Hoewel Tibia opvalt doordat hij een erg minimalistische uitstraling heeft, bezit hij toch bijzondere details. Zo is de rugleuning subtiel gecapitionneerd. Hij krijgt zowel zijn retro als tijdloze uitstraling door zijn schuin geplaatste onderstel. Tibia heeft een zorgvuldig vormgegeven zitkuip. Dankzij zijn organische, ronde vormen biedt hij een uitstekend zitcomfort. Nadat er plaatst is genomen, wordt het hele lichaam omsloten. Tibia is bekleed met de stofsoort Fay 85 Surf. De garen zijn in ton sur ton. Dat laat de mintgroene kleur een zacht charisma geven. Het onderstel is uitgevoerd in Epoxy E3000 Lead Diamond. Tibia heeft een formaat van 87cm x 80cm, waardoor hij kan dienen als prachtige eye-catcher.


Design: Formstelle

Pode Tibia fauteuil samengevat:

  • Minimalistisch met bijzondere details
  • Uitvoering: Fay 85 Surf
  • Onderstel: Epoxy E3000 Lead Diamond
  • Afmeting: 87cm x 80cm

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die met gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag