Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012451

Pode Tibia fauteuil

De Pode Tibia fauteuil is het eerste ontwerp van het Duitse ontwerpbureau Formstelle voor Pode. Tibia voelt erg minimalistisch aan. Daarom zijn een aantal bijzondere details toegevoegd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.085 Normale prijs € 1.550
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Pode Tibia fauteuil is het eerste ontwerp dat het Duitse ontwerpbureau Formstelle voor Pode heeft gemaakt. De ontwerpers weten goed waar ze het over hadden. Tibia voelt erg minimalistisch aan. Daarom zijn bijzondere details toegevoegd. De rugleuning is bijvoorbeeld subtiel gecaptionneerd. Het onderstel is schuin geplaatst. Dit maakt Tibia zowel retro als tijdloos. Over de zitkuip is goed nagedacht. De royale, organische vormen zorgen voor een heerlijk zitcomfort. De zitkuip lijkt het lichaam te omsluiten, terwijl u heerlijk kunt relaxen. Tibia is bekleed met stofsoort Nero 410 Sage. De garen zijn in ton sur ton. De mosgroene kleur past niet alleen perfect bij de gecaptionneerde rugleuning, maar het geeft ook een klassieke look. Het onderstel is uitgevoerd in Epoxy E3000 Lead Diamond.


Design: Formstelle

Pode Tibia fauteuil samengevat:

  • Minimalistisch met bijzondere details
  • Uitvoering: Nero 410 Sage
  • Onderstel: Epoxy E3000 Lead Diamond
  • Afmeting: 87cm x 80cm

Over Pode

Pode is een merk van Leolux. Het leven is leuker voor wie af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Er wordt uitsluitend met de allerbeste materialen gewerkt en met kennis, expertise en constructiekwaliteit die met gewend is van de Leolux fabriek.

 
CloseClose

Uw aanvraag