Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LQUA0002

Quasar Orion Tafellamp

De Quasar Orion tafellamp is een prachtig eenvoudig design ontworpen door Jan Pauwels. Het rechte lijnenspel en de eenvoudige uitstraling van de materialen zorgen voor een rustig en modern beeld.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.624
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Quasar Orion tafellamp is een prachtig eenvoudig design ontworpen door Jan Pauwels. Het rechte lijnenspel en de eenvoudige uitstraling van de materialen zorgen voor een rustig en modern beeld. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie geven de lampjes een fijn en warm licht af. Er zijn 70 LED lampjes op het armatuur gemonteerd, deze zijn inbegrepen. Prachtige blikvanger voor op de eetkamertafel, uw bureau of in de vensterbank.

Design: Jan Pauwels, 2013

Quasar Orion Tafellamp samengevat:

  • Uitvoering: tafellamp, materiaal nikkel
  • 70 x 0,2w LEDs, dimbaar
  • Kleurtemperatuur: 2800 Kelvin, lichtsterkte: 1460 Lumen
  • Afmetingen: 30x30x60cm

Over Quasar

Quasar ging in 1992 voor het eerst naar een internationaal design evenement; Euroluce in Milaan. De smaakvolle designs van de Quasar verlichting en de verfrissende armaturen vielen direct in de smaak. Quasar werkt samen met een groot aantal nationale en internationale topdesigners. De ontwerpen van Quasar zijn divers, modern en zetten een duidelijke sfeer neer. De meeste ontwerpen zijn in verschillende materialen en afwerkingen verkrijgbaar, waardoor de verlichting passend kan worden gemaakt voor uw interieur.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!