Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LRAD0001

Radius Absolut Vloerlamp

Het ontwerp van vloerlamp Radius Absolut is teruggebracht tot de essentie. Dit moderne en minimalistische model past in zowel eigentijdse als klassieke interieurs.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 265
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Het ontwerp van vloerlamp Radius Absolut is teruggebracht tot de essentie. Dit moderne en minimalistische model past in zowel eigentijdse als klassieke interieurs. Voor deze lamp gebruikte Radius hoogwaardige materialen en de laatste technologie. Lamp Absolut geeft een aangenaam, helder licht, geschikt voor bijna elke gelegenheid. De lichtintensiteit is traploos instelbaar. Praktisch aan deze lamp is de flexibiliteit: de arm kan in alle richtingen draaien en ook de lichtkop is draaibaar.

Design: Michael Rösing

Radius Absolut Vloerlamp samengevat:

  • Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 130 cm en 170 cm
  • Leverbaar in matchroom en glanzend chroom

Over Radius

Het Duitse Radius ontwikkeld producten voor zowel binnen- als buitenshuis. Michael Rösing, directeur binnen Radius Design, ontwikkeld al meer dan 20 jaar producten voor Radius. Hij vond het niet bevredigend wat er op de markt beschikbaar was. Dus begon hij met het ontwikkelen van, volgens eigen zeggen, designs die functioneler, origineler en fraaier zijn dan producten die reeds beschikbaar zijn. Radius verlichting zijn kleine, moderne kunstwerken met veel stijl en elegantie.

 
CloseClose

Uw aanvraag