Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80201051

Arco Base eetkamertafel

Verkocht

De Arco Base eetkamertafel is een robuuste, no-nonsense eettafel. Daarnaast is het ook de eerste tafel uit de Local Wood collectie. Naast zijn fraaie uiterlijk is hij ook nog eens multifunctioneel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Base eetkamertafel is, zoals de naam al zegt, een basisstuk. Het is een robuuste, no-nonsense eettafel. De Base is bovendien de eerste tafel uit de Local Wood collectie van Arco. Dat houdt in dat het hout afkomstig is uit de buurt van de fabriek. Dat maakt de Base immers erg duurzaam. Hij is uitgevoerd in C30 massief eikenhout. Zijn betonnen voet is uitgevoerd in een Naturel P-lak. Hij is bovendien ook multifunctioneel. Hij kan zowel als eettafel als werktafel worden gebruikt. Ten slotte heeft hij een formaat van 260cm x 95cm.

Design: Jorre van Ast

Arco Base eetkamertafel samengevat:

 • Eerste tafel uit de Local Wood collectie
 • Uitvoering: C30 massief eikenhout Naturel
 • Poot: beton in Naturel P-lak
 • Afmetingen: 260cm x 95cm
 • Over Arco

  Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag