Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80100982

Arco Encore salontafel

De Arco Encore salontafel heeft een sober, ingetogen karakter. Zijn vormgeving zit immers vol eenvoud. Dat maakt hem bovendien erg veelzijdig.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 1.275 Normale prijs € 2.125
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Arco Encore salontafel behoort tot een serie van vaste tafels met een sobere, ingetogen karakter. Eenvoud is overigens zijn krachtigste eigenschap. Hij is uitgevoerd in eikenhout met een blanke P-lak afwerking. Dit kleurenpalet laat hem bovendien erg vriendelijk ogen. Dat maakt hem immers ook erg veelzijdig. Hij voelt zich namelijk in vele soorten interieurs thuis. Ten slotte heeft hij een mooi formaat van 129cm x 38cm x 54cm.


Design: Willem van Ast

Arco Encore salontafel samengevat:

  • Een serie van sobere, ingetogen tafels
  • Uitvoering: eikenhout met blanke P-lak afwerking
  • Afmetingen: 120cm x 74cm x 25cm

Over Arco

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

 
CloseClose

Uw aanvraag