Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80201054

Arco Essenza eetkamertafel

De Arco Essenza eetkamertafel is de eerste massief houten tafel van Arco. Daarnaast is er duurzaam omgegaan met het houtgebruik.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.075 Normale prijs € 3.470
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Essensa eetkamertafel is de eerste massief houten tafel van Arco. Eind jaren ’90 waren massief houten tafels erg gewild, evenals aan moderne varianten. Arco beantwoordde deze vraag immers met tafel Essenza. Er is bovendien duurzaam omgegaan met het houtgebruik. De aangezette lijst geeft een optisch volume, terwijl hij in werkelijkheid minder dik is. Deze tafel is uitgevoerd in massief Amerikaans notenhout in olie. Ten slotte heeft hij een formaat van 190cm x 90cm x 75cm.

Design: Willem van Ast

Arco Essenza eetkamertafel samengevat:

 • Eerste massief houten tafel van Arco
 • Uitvoering: massief Amerikaans notenhout in olie
 • Afmetingen: 190cm x 90cm x 75cm
 • Over Arco

  Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag