Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807374

Arco Standby Bijzettafel

De Arco Standby bijzettafel is zowel mooi in design als praktisch in gebruik. Hij staat bovendien goed naast de bank én naast het bed.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 225 Normale prijs € 375
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Arco Standby bijzettafel is niet alleen mooi om te zien, maar is ook erg praktisch. U kunt hem bovendien op diverse plaatsen gebruiken. De Standby staat namelijk prima naast zowel de uw bank als uw bed. Zijn rechthoekige blad is uitgevoerd in eikenhout met een N-lak afwerking. Deze is bovendien omrand, zodat er niet zo makkelijk iets afvalt. Deze wordt gedragen door een zwart kruisvormig onderstel. Ten slotte heeft hij een formaat van 24cm x 24cm x 58cm.

Design: Dick Spierenburg & Karel Boonzaaijer

Arco Standby Bijzettafel samengevat:

 • Uitvoering: eikenhout met N-lak afwerking
 • Onderstel: kruisvormig, zwart
 • Afmetingen: 24cm x 24cm x 58cm
 • Over Arco

  Een van de belangrijkste uitgangspunten van Arco is duurzaamheid. Het is vanaf de start van het bedrijf 100 jaar geleden al onderdeel van de visie. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een interessante ontwikkeling doorgemaakt; van producent van klein meubelen tot internationaal toonaangevend producent van woon- en projectmeubelen in het designsegment van de markt. Arco ontwerpt interessante meubelen waarbij altijd gezocht wordt naar de perfecte materialen, kleuren en vormgeving voor de klant.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag