Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80012631

Eyye Puuro fauteuil

De Eyye Puuro fauteuil is een moderne versie van de klassieke oorfauteuil. Daarnaast bezit hij een fantastisch comfort door de aandacht aan ergonomie.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 2.139 Normale prijs € 2.677
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Eyye Puuro fauteuil is de klassieke oorfauteuil in een hedendaags jasje. Door de aandacht die is besteed aan de ergonomie beschikt de Puuro over een uitstekend zitcomfort. De organische vormen bieden een gevoel van geborgenheid. Hij is bovendien voorzien van een duo-stoffering. De binnenkant is bekleedt in de stofsoort Amdal 115 Silver. De buitenkant is daarentegen bekleedt in de ledersoort Loxton Glacier. Zijn voet is voorzien van een kantelmechanisme in de kleur Dark. Door middel van dit mechanisme kom u met 1 handomdraai in de juiste relaxstand. Ten slotte heeft hij een formaat van 81cm x 88cm x 110cm.

Design: Studio Foorumi

Eyye Puuro fauteuil samengevat:

 • Klassieke oorfauteuil in een hedendaagse jas
 • Bekleding binnen: stofsoort Amdal 115 Silver
 • Bekleding buiten: ledersoort Loxton Glacier
 • Voet: met kantelmechanisme in Dark
 • Afmetingen: 81cm x 88cm x 110cm
 • Over Eyye

  De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend? Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Mooi, modulair, betaalbaar en multifunctioneel. Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag