Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002723

Koozo Ellen hoekbank

Verkocht

Bij de Koozo Ellen hoekbank gaan comfort en elegantie hand in hand. De architecturale vormen geven haar bovendien die uitstraling. De ranke poten versterken dit immers.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Koozo Ellen hoekbank bevat een perfecte balans tussen zowel elegantie als comfort. Er is gespeeld met architecturale vormen. Daardoor heeft zij een elegante uitstraling gekregen. Ook geeft de combinatie tussen rechte en gebogen lijnen een eigen persoonlijkheid. Haar elegante uitstraling wordt bovendien benadrukt door de ranke zwarte poten. Ze is bekleedt in de stof 900.13.1192. Ze bestaat ten slotte uit element 320 links met chaise longue element rechts.


Design: R&D KOOZO

Koozo Ellen hoekbank samengevat:

  • Perfecte balans tussen elegantie en comfort
  • Uitvoering: stof 900.13.1192
  • Frame: zwart

Over Koozo

Het Belgische Koozo kent zijn oorsprong in 2011. Een vernieuwend en jong bedrijf met een duidelijke visie; jongere designliefhebbers de mogelijkheid geven om betaalbaar originele en tijdloze designmeubelen aan te schaffen. De hoogste prioriteit ligt, naast betaalbaarheid, bij uitstraling, comfort en betrouwbaarheid. De meubelen zijn eenvoudig te integreren in bijna ieder interieur. Het productieproces vindt plaats in België en wordt van begin tot eind gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid.

 
CloseClose

Uw aanvraag