Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211527

Leolux Talos eetkamerstoel

De Leolux Talos eetkamerstoel is een bescheiden stoeltje die garant staat voor heerlijk (na)tafelen. U geniet alleen van zijn fraaie uiterlijk, maar ook van zijn comfort. Zijn houten armleggers versterken dit.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 485 Normale prijs € 650
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Talos eetkamerstoel is een fraai vormgegeven stoeltje. Voor prettig tafelen stellen wij een paar strenge eisen. De Talos blijft echter een sterke kandidaat. Dit komt door zowel zijn moderne uitstraling als comfortabele zitkuip. Deze is bekleedt in de stofsoort Re-Wool 358. Zijn comfort wordt daarentegen nog versterkt door de fraaie houten armleggers. Deze zijn uitgevoerd in Europees eikenhout M4200 Coffee Mat. Zijn frame is uitgevoerd in E2200 Nuit Silk en bezit bovendien glijdoppen van vilt. Daardoor blijft uw vloer onbeschadigd. Ten slotte heeft Talos een bescheiden formaat van 55cm x 57cm x 85cm. Daarom past hij zelfs aan de kleinste eettafels.

Design: Scooter & Partners

Leolux Talos eetkamerstoel samengevat:

 • Modern en comfortabel
 • Bekleding: stofsoort Re-Wool 358
 • Frame: E2200 Nuit Silk met vilt glijdoppen
 • Afmetingen: 55cm x 57cm x 85cm
 • Aarmleggers: Europees eikenhout M4200 Coffee Mat

 • Over Leolux

  Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag