Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80100610

Tonelli Kat Salontafel

Deze Tonelli Kat salontafel is een bijzonder licht meubel omdat het volledig uit verschillende platen van glas bestaat. Het tafelblad is vervaardigd uit transparant en helder glas, de platen die het onderstel vormen zijn van geëtst matglas en donker getint glas.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 850 Normale prijs € 1.060
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Deze Tonelli Kat salontafel is een bijzonder licht meubel omdat het volledig uit verschillende platen van glas bestaat. Het tafelblad is vervaardigd uit transparant en helder glas, de platen die het onderstel vormen zijn van geëtst matglas en donker getint glas. De organische vormen van dit glas doen bijdragen aan het de tafel in zijn geheel, wat naast een salontafel ook eigenlijk een sculptuur vormt. Ook boeiend om te zijn is dat de platen door elkaar lijken te gaan door de werking van het glas, een prachtig uitgekiend design.

Design: Karim Rachid

Tonelli Kat Salontafel samengevat:

  • Salontafel van verschillende glasplaten
  • Helder transparant glas
  • Geëtst mat glas
  • Donker getint glas
  • Dikte van glas: 12 mm
  • Afmeting: 131 x 74 x 36 cm

Over Tonelli

Tonelli is een Italiaans merk dat zich gespecialiseerd heeft meubelen van zeer hoogwaardig glas. Tonelli ontwerpt zelf en met andere designers en produceert alle producten zelf. Bij het maakproces is precisie en vakmanschap vereist, door het gebruik van een speciaal ontwikkelde lijmtechniek. De lijmnaden zijn vrijwel onzichtbaar wat resulteert in fraai afgewerkte producten, tot in de details.

 
CloseClose

Uw aanvraag