Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LSEU0007

Seuren Sidney Eetkamertafel

De Sidney van Seuren Tafels is een stoere, basic eetkamertafel. Het RVS of stalen onderstel geeft deze tafel een strakke en moderne uitstraling. Voor het blad van tafel Sidney heeft u keuze uit diverse houtsoorten en de Sidney is op maat leverbaar.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.099
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Seuren Sidney eetkamertafel. Een prachtige en succesvolle tafel uit de Seuren collectie. De Sidney is een stoere eetkamertafel met een elegante look. Het blad lijkt te zweven boven het strakke onderstel. Fraai is ook de manier waarop de poten het blad dragen; het frame loopt op de kopse kanten door onder het blad wat een moderne look geeft. De Seuren Sidney is simpelweg stabiele en klassieke eenvoud van topkwaliteit. Deze tafel leent zich uitstekend voor de eetkamer, maar is ook zeer geschikt voor projecten of kantoren. Bekijkt u ook een alle overige opties voor de Sidney; zo is er de keus uit vele verschillende houtsoorten, afwerkingen en maatvoeringen. Onze adviseurs helpen u graag verder. Design: Michel Seuren

Seuren Sidney Eetkamertafel samengevat:

  • Leverbaar in eiken (foutvrij of rustiek), noten
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Bladdikte 3 cm
  • Standaardhoogte 76 cm
  • Onderstel in RVS of staal met lak RAL kleur

Over Seuren tafels

Michel Seuren heeft in 1996 Seuren tafels opgericht vanuit de basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Zijn tafels kennen een unieke uitstraling en zijn goed te herkennen als een Seuren tafel. De tafels combineren natuurlijk met industrieel, hard met zacht en robuust met verfijnd. De tafels van Seuren worden in de eigen werkplaats vervaardigd door vakkundige meubelmakers, volgens de wens van de klant. Dit levert unieke tafels op die met zorg zijn gemaakt.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!