Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LSEU0008

Seuren Tafels Spike Eetkamertafel

De Seuren Spike eetkamertafel is een bekend ontwerp van Seuren en is nog even succesvol. Het ranke blad en het metalen onderstel geven de tafel een lichte, industriële look.

Vanaf prijs gebaseerd op maat 180 x 90 eiken

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.959
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Seuren Spike eetkamertafel is een bekend ontwerp van Seuren en is nog even succesvol. Het ranke blad en het metalen onderstel geven de tafel een lichte, industriële look. De Spike is in veel bladvormen verkrijgbaar, verjongd of niet verjongd. Van kleine maten tot zeer grote maten of zelfs geheel naar uw wens. Sinds kort is de Spike ook als salontafel verkrijgbaar.

Design: Michel Seuren

Vanaf prijs gebaseerd op maat 180 x 90 eiken

Seuren Tafels Spike Eetkamertafel samengevat:

  • Tafelblad vormen: ronde rechthoek verjongd, rechte rechthoek verjongd, rechthoek niet verjongd, ellips verjongd, rond verjongd
  • Onderstel: staal in RAL lakkleur
  • Verkrijgbaar in eiken, noten

Over Seuren tafels

Michel Seuren heeft in 1996 Seuren tafels opgericht vanuit de basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Zijn tafels kennen een unieke uitstraling en zijn goed te herkennen als een Seuren tafel. De tafels combineren natuurlijk met industrieel, hard met zacht en robuust met verfijnd. De tafels van Seuren worden in de eigen werkplaats vervaardigd door vakkundige meubelmakers, volgens de wens van de klant. Dit levert unieke tafels op die met zorg zijn gemaakt.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!