Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LSPE0001

Spectral Air TV meubel

Het Spectral Air TV meubel is een modulair ontwerp met een karakteristiek Airboard van staal. De Air is horizontaal uit te breiden door middel van losse opberg elementen met krasbestendig glasoppervlak.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.010
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Het Spectral Air TV meubel is puur design met een modulair ontwerp. Het karakteristieke Airboard is gemaakt van hoogwaardig staal en is verkrijgbaar in drie kleurvarianten. De slimme onderbouw zorgt niet alleen voor een stabiel geheel, maar ook voor een optimale onzichtbare kabelgeleiding. Of u nou wel opbergruimte wenst of niet, de Air is ook horizontaal uit te breiden door middel van losse elementen met krasbestendig glasoppervlak in meer dan 2000 kleuren. Tevens is er de mogelijkheid voor Smart LED verlichting en Smart charge voor draadloos opladen. Voor uw audio kunt u kiezen uit verschillende merken soundbars welke op diverse manieren kunnen worden geïntegreerd.

Spectral Air TV meubel samengevat:

  • Karakteristiek Airboard van hoogwaardig staal, 3 kleuropties
  • Extra kastelementen optioneel, in meer dan 2000 kleuren
  • TV montage met platte of draaibare muurbeugel
  • Onzichtbaar kabelmanagement en verborgen soundsystemen
  • Optie: Smart verlichting met App bediening
  • Optie: Smart charge voor draadloos opladen
  • Vanaf prijs gebaseerd op opstelling ARP 08: Airboard incl. opbergelement, Charge Bar voor mobiel opladen, Cable Box, tv-beugel SPMMaxi en Smart Light

Over Spectral Smart Furniture

Spectral Smart Furniture is een vooruitstrevend merk met een duidelijke missie: De digitale wereld integreren in een smaakvolle woonomgeving. Het in 1994 door de gebroeders Krämer opgerichte merk is inmiddels uitgegroeid tot de voorloper in het produceren van Smart furniture. Spectral Smart Furniture bied u dan ook de mogelijk om al uw audio en video wensen onzichtbaar te verwerken in een schitterend voor u op maat gemaakt TV meubel. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden, opties en kleuren, vervaardigd met de grootste aandacht en hoogste kwaliteit.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!