Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80300537

Linteloo Downtown wandkast

De Linteloo Downtown Wandkast is een energieke compositie van diverse vormen en vakken. Het is een heel degelijk en solide meubel dat zich door zijn neutrale kleurstelling in veel verschillende huiskamers laat plaatsen. Dit meubel is naast een functionele kast ook een leuk kunstig item dat op de Amerikaanse art-deco beweging is geinspireerd.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Speciale prijs € 2.590 Normale prijs € 4.320
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Linteloo Downtown Wandkast is een energieke compositie van diverse vormen en vakken. Het is een heel degelijk en solide meubel dat zich door zijn neutrale kleurstelling in veel verschillende huiskamers laat plaatsen. Dit meubel is naast een functionele kast ook een leuk kunstig item dat op de Amerikaanse art-deco beweging is geinspireerd. Zo speels als jazz, een prachtmeubel.

Designer: Roderick Vos

Linteloo Downtown wandkast samengevat:

  • Uitvoering: wit

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag